Bruidsfotografie

Bruidspaar

De mooiste dag  van je leven!

Trouwen

Jullie huwelijksdag is de mooiste dag van jullie leven. Deze dag is voor jullie als stralend bruidspaar heel intens en gaat vaak in een roes voorbij. Dan wil je erop kunnen vertrouwen dat de mooiste momenten voor altijd bewaard blijven.

Trouwfotograaf met gevoel voor het moment

Met mijn oog voor detail, humor en toegankelijkheid zorg ik ervoor dat jullie mooiste momenten worden vastgelegd op een manier die het beste bij jullie past. Goed voorbereid, professioneel, met gevoel voor het moment leg ik jullie feestelijke dag vast. Geluk, emotie, spontaniteit en feest alles komt voorbij tijdens jullie huwelijksdag. Ik zorg ervoor dat jullie deze bijzondere momenten steeds weer opnieuw kunnen beleven.

Prijsinformatie

Elke bruiloft is maatwerk. Heel veel is mogelijk en ik ga geen uitdaging uit de weg. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we samen de wensen voor jullie trouwdag. Ik denk graag mee over de beste invulling van het beschikbare budget. Jullie ontvangen een fotoreportage met nabewerkte digitale foto’s in hoge resolutie. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid van een professioneel gemaakt fotoboek.

T  06 512 77 094
info@jeanfranssen.nl

 

Let’s capture the most beautiful moments in life!