Uitvaartfotografie

Afscheid

Er zijn gebeurtenissen in het leven die extra zorg en aandacht verdienen. Afscheid nemen van een dierbare is zo’n bijzondere gebeurtenis.

Rouwfotografie

Uitvaart fotografieFoto’s maken van een uitvaart (begrafenis of crematie) hoort er steeds meer bij. Het is namelijk een belangrijke dag die u vaak, door de emoties, in een roes beleeft. Zonder heldere herinneringen. Een mooie, waardige beeldreportage van deze dag helpt om te herinneren, de rouw te verwerken en de ervaringen te kunnen delen met anderen.

Afscheid respectvol in beeld

Afscheid fotografieAls professionele uitvaartfotograaf leg ik met mijn afscheidsfotografie meer mooie momenten vast dan mensen zelf zien. De aanwezigen, de condoleance, de bloemen, de kist en de rouwauto. Allemaal discreet, stijlvol en met respect vastgelegd. Altijd volgens uw wensen en zonder dat dit door de aanwezigen als storend wordt ervaren. Geen camera die klikt of flitst.

 

 

Het vastleggen van een zo dierbare herinnering is maatwerk. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Review

Door de huidige omstandigheden konden slechts 30 familieleden bij de uitvaart van onze (schoon)moeder zijn. Dankzij de fotoreportage van Jean kunnen we de uitvaart delen met allen die er niet bij konden zijn. Het album doet recht aan het waardige afscheid. Ondanks de beperkte aanwezigen had niemand Jean opgemerkt.  Respectvol maakte hij de foto’s. Het album helpt bij het verwerken van het verlies van onze (schoon)moeder.  Ook als de omstandigheden in de toekomst anders zijn is een album van de uitvaart een mooie afsluiting. Jean bedankt.

Marie-José en Jan Chappin
Mei 2020

Afscheid