Uitvaart

Er zijn gebeurtenissen in het leven die extra zorg en aandacht verdienen. Afscheid nemen van een dierbare is zo’n bijzondere gebeurtenis.

Rouwfotografie

Foto’s maken van een uitvaart (begrafenis of crematie) hoort er steeds meer bij. Het is namelijk een belangrijke dag die u vaak, door de emoties, in een roes beleeft. Zonder heldere herinneringen. Een mooie, waardige beeldreportage van deze dag helpt om te herinneren, de rouw te verwerken en de ervaringen te kunnen delen met anderen.

Afscheid respectvol in beeld

Als professionele uitvaartfotograaf leg ik met mijn afscheidsfotografie meer mooie momenten vast dan mensen zelf zien. De aanwezigen, de condoleance, de bloemen, de kist en de rouwauto. Allemaal discreet, stijlvol en met respect vastgelegd. Altijd volgens uw wensen en zonder dat dit door de aanwezigen als storend wordt ervaren. Geen camera die klikt of flitst.

 

Het vastleggen van een zo dierbare herinnering is maatwerk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Een complete uitvaart met 2 tot 3 uur fotografie, de 50 mooiste foto’s met nabewerking, en inclusief een album met ongeveer 35 foto’s. Kosten vanaf € 495,-.