Bedrijf en Product

procesfotografie

Trots op jouw bedrijf

Een professionele zakelijke foto van je bedrijf,  je medewerkers of je product zegt zoveel meer.  Het is het visitekaartje van je organisatie en levert een krachtige toegevoegde waarde om je te onderscheiden van je concurrenten. Het geeft je klanten een duidelijk beeld van het product of de dienstverlening die je te bieden hebt. Ik help je graag verder met:

Bedrijfsfotografie

Of je nou ZZP-er of MKB-er bent, jouw bedrijf is je visitekaartje. De presentatie hiervan laat je toch niet aan het toeval over? Een bedrijfsreportage op maat gemaakt waarin jouw unique selling points eruit springen. Laat zien wie of wat je bent via de best mogelijke presentatie.

 

Zakelijke portretfotografie

Een zakelijke Linkedin profielfoto voor een professionele uitstraling. Een gevarieerd panel van deelnemers beoordeelt jouw foto op essentiële competenties die we samen zichtbaar maken in je profielfoto.

Productfotografie

 

Huis- en interieurfotografie

Huis verkopen? Kan zoveel sneller door goede verkoopfoto’s van zowel je woning als je interieur.

Onderscheidingen of onthullingen van bijvoorbeeld monumenten

Iemand wordt extra in het zonnetje gezet door bijvoorbeeld de uitreiking van een (Koninklijke) onderscheiding. Of ter ere van een bijzondere verdienste vindt een onthulling plaats van een monument. De indruk die bijzondere gebeurtenissen maken, wil je niet kwijtraken. Hiervan maak ik graag een aantal foto’s die deels in een album verwerkt kunnen worden.

 

Foto’s en tekst voor promotiemateriaal en pers 

Ook voor fotografie voor brochures, flyers, nieuwsbrieven, website en social media ben ik jouw fotograaf. Samen stemmen we tekstuele inhoud en foto’s op elkaar af voor het best mogelijke promotiemateriaal van jouw bedrijf. Ook ontzorg ik als je zowel fotografie als tekst samen wilt uitbesteden.